perjantai 29. maaliskuuta 2013

Kevät on täällä!!!

 

Ei mene enää montaa viikkoa kun pupun jälkiä ei enää hangilla näy, aurinko sulattaa lumia nyt niin vauhdilla että sen melkein silmissä näkee. Milloin aurinko on paistanut viimeksi niin kauan putkeen kuin nyt viime viikkoina? Minä ja aika moni muu saadaan sen verran paljon virtaa auringosta että vähempikin riittäisi. Käyn niin ylikierroksilla että mies jo toppuuttelee vähän lepäilemään välillä. Tänään onkin yritetty ihan ok menestyksellä. Olen ulkoillut paljon enkä ole edes mosaiikkia väsäillyt, se on jo aika hyvin se.

Mosaiikkikurssi alkoi koulussa eilen ja kaikki olivat suurin odotuksin mukana, mutta... mitähän uskaltaisin sanoa. No ehkä parempi olla hiljaa, toivotaan että tiistaina postissa saapuvat ihanat glitterit ja blinbling-lasimosaiikit saavat hymyn huulille. Aika moni katosi vähin äänin aikaisin kotiin. 
Minä kokeilin liimata särkyneen pöydänkannen (taisin joskus laittaa kuvankin siitä) palasia silikonilla Ikean vanhan lampun kylkeen. En vielä tiedä lopputulosta, mutta jos onnistuu niin miehen sanoin "vois lähteä potkimaan auton laseja sisään kun niissä on samaa safety glassia" :D Täsmennys: tämä oli vitsi, ei uhkaus tai aikomus. Se on niin kaunista särkyessään :)Loppupäivän pilkoin vaan astioita palasiksi kun se on hommaa mitä ei ole kiva tehdä sisätiloissa kotona. Ja aloitin päällystämään keraamista tuikkumökkiä kun se on sellaisenaan niin pliisu.  Luminen palm beach-asetelmani :) 

 Pieni Gimp-testaus, että osaanko vielä jotain.. Lopuksi cotonin vauhdikkaita lentokuvia ja riemua.

Eikös ylöspäin käännetyt latvat olekaan enää muotia?

Aurinkoisia päiviä kaikille, minä lähden huomenna reissuun tapaamaan ihania perheenjäseniä kolmelle eri paikkakunnalle. :)


Ei kommentteja: