perjantai 7. helmikuuta 2014

Huopalapasia

10 000 sivun katselua on tullut täyteen, kiva juttu. Kiitos selailijoille :)
Pyydän anteeksi, etten ole seurannut lempiblogejani, tai muitakaan, aikoihin. Olen ollut saamaton ja kiireinen, mutta kahden viikon kuluttua loppuu opiskelut, sitten luen takautuvasti seuraamieni blogien kirjoitukset.

Olen hurahtanut neulottuihin lapasiin, jotka huovutetaan pesukoneessa. Olen kerran tehnyt lapaset Huopasesta, mutta nyt tuon Neulotus-lankakaupan myötä olen ihastunut Dropsin lankoihin.

Tein muutaman mallin Neulotuksen hyllyjä koristamaan (?) Garnstudion ohjeita soveltaen. Sitten mies yllätti sanomalla, että tuollaisia huopalapasia hänkin voisi pitää jos tekisin. No minähän tein. Itselleni tein vielä Novitan Purosta tumput. Eikä tässä vielä kaikki (omaperäistä): Yllärilahja on menossa jonnekin päin Suomea, mutten voi täällä vielä sitä julkaista. Lapasia lisää kuitenkin.

Menossa pesumoon
Huovutetut S ja M- kokoiset, lankana Nepal
Kuivamaan laitetut, muotoilemattomat lasten lapaset, lankana Big Delight
 Hei miksi nämä loput kuvat kiepahtivat väärinpäin, vaikka ne kansiossani on oikein? No olkoon, en saa niitä tässä käännettyä, ellei joku osaa neuvoa.

Neulottuna minun ja miehen lapaset
Minun Purot
Miehen tumput Nepalista
Osallistuin myös Facebookin Ystäväpeitto-projektiin kahdella tilkulla, ehkä teen myöhemmin lisää. Käykääpä kurkkaamassa mitä sinne voisi tehdä, jos kiinnostaa.

Tilkut Nalle-langasta
Leppoisia ja lauhoja talvipäiviä teille lukijoille.

H

3 kommenttia:

Neuloosi vs. Purkoosin Marjo kirjoitti...

Ihanat nuo joulupukin työrukkaset. :) Näitä pesukoneessa huovutettuja lapasia tekee mieli kokeilla vielä joku päivä, kun niin moni on niitä tehnyt.

Unknown kirjoitti...

Suosittelen kokeilemaan, saattaa viedä mennessään.. ;)

Riitu kirjoitti...

Nepal näyttää huopuvan todella kauniisti! Toisaalta, ihan vaan omien, ei-ihan-strömsö-huovutuskokeilujen pohjalta suosittelen piiiiiitkää pinnaa ja avointa mieltä lopputuloksen suhteen... Tai sitten pesukonehuovutus ei vaan ole mun juttu (ks. blogini) :-D