torstai 10. heinäkuuta 2014

Kirpparilöytöjä

Kiersin tiistaina viisi Jyväskylän kirpparia, siellä menee aina kohtuuttoman kauan aikaa, mutta joskus se on ihan kivaa. Täällä on lähemmäs 30 kirppistä, joten ei aika riitä kuin muutamaan kerralla. Etsin vain ja ainoastaan materiaalia käsityöjuttuihin ja jotain muutakin tarttui mukaan. Paljon jää ostamatta ylihinnoittelun takia. Ihan tavallinen mukikin maksaa usein euron, niitä kun saa kaupastakin uutena samalla hinnalla. Viimeksi kun mulla oli kaverin kanssa pöytä, kirpparin pitäjä sanoi että myydään liian halvalla. Sain kuitenkin rahaa ihan kivasti ja toin kotiin takaisin vain yhden laatikon. Se on minun käsitys kirpputorimyynnistä, mutta jokainen saa tehdä kuten parhaaksi näkee.

Tässäpä saaliini, ehkä ihmettelette mitä roskaa sieltä kiikutan, mutta jokaisella tavaralla on tarkoitus joka selviää sitten myöhemmin kun ehdin niitä kierrättää uuteen käyttöön.

Tämä laatikko maksoi kaksi euroa
kirpparilta

Kengät eivät ole (tietenkään) kävelyä varten, hinta yhteensä kaksi euroa.
Hopeanvärinen tarjotin ja tulitikkuteline on tupaantuliaislahjat äitille, hänellä on samanlainen "yksikerroksinen" (miten tuon vois ilmaista?) tarjotin ja tulitikkuteline tulee tarpeeseen kun tulisijoja löytyy joka huoneesta.
Lamppu oli euron, kaikki astiat ja kattila alle kolme euroa.
Paras löytö oli purkki valkoista Miranolia, avaamaton ja päiväystäkin vuoteen 2018. Hinta kaksi euroa. 
Nyt ei kannata mennä ihan heti uudestaan, pitää välillä askarrellakin jotain jotta saan tilaa hyllyille.

Oma suosikkini kirppareista missä kävin on Kirpparilla.fi, sitten järjestys on Silinteri, Sovatek, Spr ja Löytölähde Kirrissä. Viimeisestä en ostanut mitään. Ilmaisia juttuja haalin Sovatekin hyllyistä, astioita ja kenkiä.

Mosaiikkia on syntynyt ihan kiitettävästi viime viikkoina, siitä taitaa tulla seuraava postaus. Tässä esimakua, piilotin väriä, pieni pilkahdus vain mitä tuleman pitää.. ;)


Hilmakin söpöilee taas. Se oli päivän "mummolassa" ja heitin lelut pesukoneeseen sillä välin. Illalla oli hätä kun sisältä ei löytynyt yhtään lelua. Sitten vasta hätä olikin, kun ne löytyi ulkoa aivan liian korkealta oudon hajuisina.


Onnellinen koira lelujen keskellä, nyt jo hymyilyttää!
Hyviä fiiliksiä teille kaikille!

H

4 kommenttia:

hietzu kirjoitti...

Olipa kiva lukea kirpparikierroksestasi! Olen samaa mieltä, kirppareilta kyllä löytyisi useinkin kaikkea kivaa,mutta hinnoittelu on noussut vuosien varrella huimasti, joten kivatkin jutut saavat omasta puolestani jäädä hyllyyn. Joskus sitä kuitenkin tekee löytöjä ja sen vuoksi siellä jaksaa kierrellä.
Löysit paljon kivoja juttuja. Itse olen etsiskellyt jonkinlaista kaksikerroksista tarjoiluastiaa ja tuo sinun löytösi näyttää kyllä hyvältä. Tuollainen toimii pienessä pöydässä hyvin kun vie vähemmän tilaa kuin jos olisi kaksi tarjoilulautasta vierekkäin.

Heidi S kirjoitti...

Sulla oli hauska kirjajuttu, täytyypä katsoa omaakin kirjahyllyä "sillä silmällä".. Palaan aiheeseen vielä joku päivä. :)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Mahtavat löydöt olet tehnyt!

santra kirjoitti...

Huisin hyviä löytöjä. Itekin käyn silloin tällöin kirpparikierroksella. Joskus löytyy joskus ei. :)