sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Alkuvuotta

Mulla ei ole asiaa, mutta tässä kuvia olkaa hyvät.
 
 Elämäni ensimmäinen ristipistotyö, en olisi tehnyt ellei ystävä olisi ostanut itselleen samanlaista. Siitähän tuli ihan kiva :) Ja korurasia on Honkkarista puoleen hintaan. Mulla onkin kaikki korut ihan missä milloinkin, yleensä hukassa.

Ompelukone on taas ollut osa-aikatyössä ja se nakutti vessaan uuden verhon ja sermeihin myös kankaat. Vessan verho on Finlaysonin Taimi-kangas ja sermin kangas Ikeasta. Tuo pieni kuva on pussilakanasta joka ostettiin Tallinnasta, Finlaysonin sekin. On muuten yllättävän vaikeaa löytää tuplaleveään peittoon kivaa pussilakanaa, paitsi jos raaskii tuhlata.

Pitkästä mattoloimesta viimeiseimpänä tein tällaisia mattoja kolme kappaletta. Keskiviikkona ne saavat paikan ystävän eteisestä, 81-vuotias leskirouva teetätti itselleen uudet matot joiden uskoo kestävän seuraavat 30 vuotta. Ihanaa että voi vielä noinkin korkeassa iässä nauttia kodin sisustamisesta. Otetaan oppia!

Hypätään sitten meidän kotiin jonka kodinhoitohuone on minikokoinen ja possunpunainen.  Ylhäällä oleva kuva on kyseinen huone ennen remonttia, tilassa ei ollut muuta kuin nämä kaapit ja pesukone. Katsokaa tuota alempaa kulmakaappia, se oli oikein suunnittelun kukkanen. No se siitä, alemmat kuvat on otettu remontin jälkeen. Säästettiin osia vanhasta kaappiryhmästä ja ostettiin lisäksi iso allas Ikeasta. Laatathan on kierrätyskeskuksen ilmaista ylijäämälaattaa, paitsi musta. Se maksoi kympin. Lattia on yhdestä kohdasta kesken kuten näkyy, siihen tulee joku viritys..Lopuksi vielä lyhyt video pikku-Hilman villistä olemuksesta, pakkasilla on sähköä ilmassa. Hauskaa loppukuuta ja nauttikaa tähtikirkkaista illoista, niin minä ainakin teen.Ei kommentteja: