lauantai 16. elokuuta 2014

Jyväskylän Asuntomessut osa 1, yleiskuvia sisätiloista


Asuntomessut loppuivat viikko sitten, itse kävin ihmettelemässä kotikaupunkini uutta kaupunginosaa heinäkuun viimeisellä viikolla. Yritin koota kuvia vähän eri kulmilta ja jälleen käsityöläisen näkökulmasta. Oli todella vaikeaa karsia kaikista kuvista ja kohteista ne itseäni eniten kiinnostavat. Kuviahan otin melko paljon, yllätys yllätys. Osa vähän tärähti kun oli niin kiirekiirekiire päästä seuraavaan kohteeseen. 

Kahlasin messut läpi niin, että olin portilla heti aamulla ja oikaisin suoraan puoleenväliin. Siellä sain viipottaa ihan rauhassa muiden "häiritsemättä", kuviakin oli helpompi ottaa kun kohteissa oli väljää eikä kukaan hypännyt ykskaks kameran linssin eteen. Iltapäivällä oli sitten alkupäässäkin melko rauhallista, toki kolmenkympin helle saattoi vähän karsia kävijöitä ainakin kyseisenä päivänä. On niin ärsyttävää jonottaa jokaiseen taloon ja koittaa nähdä vilaus saunan lauteista. En muuten poikennut läheskään kaikissa kylpyhuoneissa, koska niitä näin "tarpeeksi" loma-asuntomessuilla. Tuolla ne muutamat olivat aika neutraaleja, eli vähän tylsiä.

Kuvasin pääasiassa sisätiloja, vaikka talojen arkkitehtuuri olikin monessa kohteessa kiinnostava. Virallisissa messuluetteloissa on kuvat kaikista kohteista, joten ne löytyvät kyllä TM rakennusmaailma- ja Deko-lehdistä jos kiinnostaa.

Kuvat puhuvat puolestaan. En koe tarpeelliseksi laittaa kuvatekstejä, koska menin jo sekaisin mitä missäkin talossa oli, siis on parasta olla hiljaa. Mutta kommentteja otan mieluusti vastaan, jos jollakulla on kerrottavaa näistä. Kuvat on tässä ihan satunnaisessa järjestyksessä.


 


 Huomatkaa kolmiulotteinen puu

Monissa taloissa on hurja huonekorkeus

 

Tässä edellisen makuuhuoneen suunnittelija:Seuraavaan kertaan, H


Ei kommentteja: