perjantai 16. toukokuuta 2014

Mosaiikkipöytä

Ostin jo vuosi sitten Ikeasta peltisen apupöydän ja aloitinkin sen laatoitusta mosaiikilla. Sitten tuli talvi ja meni talvi ja tuli kevät ja.. No nyt sain sen valmiiksi, tai sain jo pari viikkoa sitten, mutta ruuvi- ja tarvikepussin löytymiseen meni taas pari viikkoa. Olen käyttänyt vanhoja laattoja tähän pöytään, laatat on pöydässä oltava saman paksuisia, ettei kahvikupit kaatuile muhkuraisella pöydällä. Onneksi meiltä löytyy noita perusvärejä vielä pitkäksi aikaa.

ikea pöydän tuunaus

mosaiikkipöytä

Muutin kuvat mustavalkoisiksi suosiolla, koska pöytä on mustavalkoinen ja vielä on liian karua kuvata ulkona täällä meidän pihalla. Koivuissakaan ei ole vielä juurikaan vihreyttä, sataa, tuulee ja on KYLMÄ! 6 astetta näyttää mittari. Huomenna olisi paras olla lämmintä, koska Yläkaupungin Yö starttaa ja meidän myyntipöydät ovat ulkona museon edessä. Vink vink..

Kohta taas lähden kylvämään taidetta, tämän viikon jälkeen lupaan että blogi täyttyy kaikenlaisista kuvista. Heti kun aikaa löytyy tarpeeksi. Oikein ihanaa viikonloppua kaikille, toivotaan aurinkoa ja lämpöä talvisen viiman tilalle.

5 kommenttia:

Lähti lapasesta... kirjoitti...

WAU!
Joskus olis kiva viettää mosaiikkihetkiä yhessä :)

Heidi S kirjoitti...

Hei äläs muuta sano! :)

Anonyymi kirjoitti...

Iso WAU täältä kanssa! Se on hieno!

I

Riitta kirjoitti...

Ihan mielettömän hieno pöytä !!! Mullakin haaveissa, tarvikkeitakin on ,mutta kokemuksen puutteen takia en ole uskaltanu alottaa !

Heidi S kirjoitti...

Kiitos Riitta. Rohkeasti vaan kokeilemaan, niin minäkin olen tehnyt :)