torstai 26. kesäkuuta 2014

Loma-asuntomessut osa 2, taidetta ja pintamateriaaleja


Tähän postaukseen kokosin yksityiskohtia muotoilusta ja taiteesta, mitä loma-asuntomessuilla pongailin. En selittele sen enempiä, antaa kuvien puhua. Tauluista ja muista ei selviä kuvissa mittasuhteet, mutta laitan ne silti sellaisenaan esille. 

Kartoilla ja tarroilla laminoitu tuoli pojan huoneessa
Paljon hienompi kuivausteline kuin ne metalliset ja RUMAT!
Lusikat "jakoon"
Näistä ei selvinnyt materiaali eikä idea, olivat keittiön apupöydän alla, halkaisija n. 30 cm. Ehkä vain koristeita?Tämän halkaisija oli NOIN 50 cm? Aika iso kuitenkin, himmelityylillä tehty
Kukka-asetelma, yritin tsiigailla tekotapaa, ilmeisesti rautalankaa ja sanomalehtiä.. mielenkiintoinen asetelma, tästä voisi joku saada ideaa. Kukka oli lasimaljassa tuon virityksen keskellä.

Yhdessä talossa oli lohennahasta tehtyjä taideteoksia. Teokset oli tehnyt Satu Somero. Seinällä olevaan teokseen oli mennyt 62 lohennahkaa. Myös lasipurkkien päällä on nahkaa ja niistä on tehty valaisin.


Hyllyllä olevat purkitkin on päällystetty kalannahoilla.
Sitten löytyi hauska riippumatto! Muoviputkista ja siimasta oli tehty aivan älyttömän hauska matto. Toisessa kuvassa näkyy paremmin tekotapa. Tätä ideaa saatan joskus hyödyntää. Tekijästä ja suunnittelijasta ei ole tietoa.


Palttinasidoksella voisi kutoa kangaspuissa tällaisen..
Villa Kalajokeen on pinnoitettu seinä Kalajoen hiekasta
Eräässä makuuhuoneessa on tunnelmalliset ledit katossa, tai katoksessa
Naulakko
Muotoilua vessassa
Tässä erilaisia laattapintoja
No seuraavaksi onkin tekstiilien vuoro, jatkan toisena päivänä.