tiistai 10. kesäkuuta 2014

Ompelin laukun!

Minä osasin ommella! Ystäväni auttoi minut alkuun, toisin sanoen leikkasi kaavat, kankaat ja ohjeisti miten luen kirjan ohjetta ja kuvia. Ja lopun tein itse, kiitos opettajalle! Kankaan olen ostanut ehkä 15 vuotta sitten, mutta on odotellut parempia aikoja (ompeluintoa) muiden kankaiden kanssa. Vuori on violettia lakanakangasta.

ommeltu käsilaukku

Olisin halunnut päällystetyt napit, mutta se ei ollutkaan ihan simppeli juttu, joten ostin napit Petäjäveden Tekstiilistä, sieltä löytyy kaikille kaikkea.


 Ohje on tästä kirjasta: 


 Yritän nyt opetella ompelemaan, koska onhan se huomattavasti hyödyllisempi taito kuin vaikkapa betonikakkujen leipominen. Ensi viikolla on saatava valmiiksi asuntovaunuun istuintyynyt ja selkänojat, koska torstaina startataan kohti pohjoista. Jospa selviäisin niistä, toinen ystäväni auttoi "aluspussien" ompelussa, nyt sitten "enää" ne oikeat päälliset. Lupasin selvitä niistä ihan itse, kerron sitten miten kävi.

Revittiin kuteita tässä joku päivä helteillä, ystäväni ompeli minulle yhdestä lakanasta kivan retrokassin. Näitähän ei ole koskaan liikaa, eikös olekin hauska?


Voitte uskoa, kuka oli mukana kudehommassa...


Lopuksi vielä pari kuvaa ihanista suomenpystykorvan pennuista, ovat jo luovutusikäisiä. Kävin eilen ihastelemassa näitä veijareita tuolla lähistöllä.


Kapu ja Sessi
Ostin amppelimansikan, nyt odotellaan satoa :)

2 kommenttia:

Hanna R kirjoitti...

Upeita kasseja ja ihania koiruleita :)
Ehkä minäkin vielä jonain päivänä opettelen uudestaan ompelemaan. Vielä ei ole siihen motivaatiota tarpeeksi.

Heidi S kirjoitti...

Kiitos, mulla ainakin menee nää innostukset hyvin kausittain, ei aina huvita kaikki..