maanantai 16. kesäkuuta 2014

Oho, taas laukku!

Voi hyvänen aika, mikä muhun on tullut, kun olen niin intona ompeluun??? No tein ihan omasta päästä tällaisen isomman kassin asuntovaunun tyynynpäällisten jämistä. Mallia otin ensimmäisestä huovuttamastani laukusta. Meinasin siihen tehdä jotain vekkiä, mutta mikään tyyli ei oikein iskenyt, joten nyt se roikkuu tuossa ihan "sellaisenaan".

Tässä tarvikkeet eli vuori, päällikangas ja kahvat.


Tästä otin mallia

Pitsi on nuppineuloilla kiinni, mietin että sopisiko se tuohon??? Mielipiteitä?

Jokin tässä laukussa ei natsaa, ehkä se ei vaan ole omaan makuuni sopiva. Ideoita tuunaukseen?

Tiedättekö mitä? Olen lupautunut ystäväni kanssa mahdottomaan: Pidämme Uuraisten kirjastossa marraskuussa sadan kirjan näyttelyn! Eli oma osuuteni on viisikymmentä sidottua kirjaa!! Ajattelin, että kymmenen niistä voisi olla tuunattuja, vanhoja kirjoja. No joka tapauksessa urakka on hirmuinen, huhheijaa. Tässä kuvaa alkutilanteesta, nollasta lähdetään. Tämän verran olen jo taitellut sivuja..


Tänään ostin asuntovaunuun puukuvioista kontaktimuovia, kitattiin pöytien pintoja ja yritetään jatkaa tuunailuja, reissut odottaa :) Hyvät vapaat kaikille.

6 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Voi miten hieno kassi!!

Heidi S kirjoitti...

Kiiiiitos!!

Mira kirjoitti...

Hieno laukku!! =)
Jos pitsi epäilyttää, niin mitäs jos jätät sen pois, ja kirjailet jonkun koukeron/kukkasen, vähän kuten huovutetussa laukussa...

Ilosofiaa kirjoitti...

Tykkään tuosta vuorikankaasta paljon! ja se sopii todella hyvin harmaan kanssa. Ihana kassi! :)

Heidi S kirjoitti...

Kiitos teille, se saattaa Mira nyt jäädä odottelemaan niitä "parempia aikoja" kunnes keksi, mitä sille teen :D Aika tyypillistä..

Ilona L kirjoitti...

Hieno kassi! Ja kirjaurakasta selviät taatusti :)
Hauskaa juhannusta teille!