maanantai 2. kesäkuuta 2014

Mosaiikkiperhonen

Vautsi, tänä aamuna huomasin, että blogiani on katsottu 15 000 kertaa, kiitos kiinnostuksesta kaikille! Ja pari uutta lukijaakin on tullut, tervetuloa joukkoon.

Tilasin viime kesänä peltisen perhosen Mosaiikkimyymälästä ja eilen sain sen valmiiksi. Nyt kun olen tehnyt vähän enemmän mosaiikkitöitä, on alkanut ärsyttää kriittisyys omia töitä kohtaan. Tähän asti olen vain nauttinut tekemisestä, eikä lopputulos ole ollut niin iso juttu. En tiedä, olisiko hyvä pitää taukoa ja tehdä jotain muuta välillä. Tietysti kaikessa haluaa kehittyä, mutta millainen on "tarpeeksi hyvä" lopputulos? Tuskin mihinkään on tyytyväinen, jos lähtee tälle linjalle. Siispä neuvo itselleni ja muille: Älä pingota ja säilytä tekemisen ilo. Sopii tietysti ohjeeksi kaikkeen elämässä, mutta tämä käsityöihmisille tällä kertaa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin..

Leikkaa ja liimaa -vaihe

Sielläpä se liihottelee
Ei ollut helppo kuvattava kaikkien glitterien takia, enkä saanut ihan todenmukaista kuvaa otettua. Käytin perhoseen monenlaisia iridisoituja lasimosaiikkipaloja, jotka heijastavat valoa monissa eri sävyissä.

Jospa huomenna pääsisin ostamaan kesäkukkia, koska "puutarhani" on täynnä mosaiikkikoristeita ja tyhjiä kukkaruukkuja. Voi kun joku tulisi luomaan minulle hienon pihan, kun en itse osaa.

Hyvää kesälomaa ja onnea valmistuneille, muille aurinkoisia päiviä ihan muuten vaan!

1 kommentti:

Ilona L kirjoitti...

On se taitava!!!
Meille teetin pihasuunnitelman sillon kun pihaa ruvettiin tekemään ja kyllä kannatti. Kerroin toiveet ja kuinka paljon jaksan esim. kukkapenkkien kimpussa pyllistellä. Kasvit valittu sen mukaan mitkä varmasti meillä menestyy jne. Eikä maksanu niin paljon kun kuvittelin. Että mietippä semmosta ;)