lauantai 4. toukokuuta 2013

Paperimassaa

Yritän kirjoittaa pikaisesti koska olen vähän kipeä enkä jaksaisi olla koneella. Haluan kuitenkin jakaa viimeisimmät kuvat täällä. Ensin parit eläinkuvat eli ystävien beagle-suomenpystykorva ja toisessa jo tutuksi tullut siperiankissa Liinu. Ihania tyyppejä!
Ennen lomaa joka siis oli tällä viikolla, tehtiin plastista paperimassaa ja siitä kaikenlaista pientä tavaraa. Moni teki hienon venetsialaisen naamion mutta itse pelkään (tai kammoksun) sellaisia, joten askartelin taas kippoja ja kuppeja sekä muita koristeita. Innostuin taas vähän liikaa kun kyseessä oli ihan uusi juttu mulle. Käytin ensin omat massat ja sitten koulukaverien jämät ja opettaja kaivoi jostain vielä muitakin ylijäämiä. Seokseen tuli vettä, liisteriä, puuliimaa, kaoliinia, liitujauhoa ja selluvillamurskaa. Helppoa ja hauskaa.

Tässä valmiita kuivumassa olevia kötöstyksiä ja alakuvassa ne on maalauksessa. Loput työt on vielä kesken, mutta kolme kulhoa/vatia sain valmiiksi. Kuivuneita töitä voisi hioa mutta halusin jättää rosoista reunaa ja pintaa näkyviin ihan reilusti.


paperimassa

Valkoinen kulho mustalla sydämellä on tehty alumiinisen kakkuvuoan päälle ja musta-valkoinen muovisen kulhon päälle. Sydämen aihion tein kanaverkosta ja liimasin päälle sanomalehtisuikaleita, sitten kun se kuivui, aloin lätkiä paperimassaa päälle.

paperimassa

paperikulhoMaanantaina aletaan tehdä valaisimia paperista, se onkin jo niin jännää etten edes uskalla vielä ajatella sitä sen enempää. Palaan siihen kun on jotain dokumenttia asiasta.
Nyt jääkiekkoa ja relaamista viltin alla. Pysykää lämpiminä :)2 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Todella hienoja töitä!

Unknown kirjoitti...

Kiitos Irmastiina, kivaa lapsekasta askartelua kakkumuoteilla ym. :)