torstai 11. heinäkuuta 2013

Betonisaappaat mosaiikkikuorrutuksella


Päällystin betoniset saappaat laatan paloilla ja lasihelmillä. Kuvassa en ole ihan kunnolla vielä puhdistanut saumausta, oli niin kiire saada popot kuvattua. Seuraavat saappaat teen värikkäämmistä lasimosaiikeista ja jos vaikka vähän peiliäkin sinne saisin väliin.

Toisessa kuvassa on valamiani betonilaattoja. Ostin Kilpisjärveltä kaksi silikonista kukkamuottia, siis nuo isommat kukat on valettu niihin, maksoivat kaksi euroa kipale. Laitoin näihin laattoihin sisälle kanaverkkoa, että ne kestävät paremmin. Niistähän voisi tehdä "kynnysmaton" ennen varsinaiselle laatoitukselle astumista. Ehkä sitten joskus, tämä "ehkä sitten joskus" on muodostunut jo fraasiksi.

Melekosen raskaat saappaat
Pihalaatoituksen alku?

onko jotain samaa muotoa kuin tässä lampussa?

6 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Betonisaappaat ovat komiat! Niin ja nuo betonikukkaset kanssa, miten ihana pikkumatto niistä tuleekaan.

Unknown kirjoitti...

Kiitos Eija, liityin lukijaksesi :)

Leea kirjoitti...

Minkäs verran betonia lasten saappaisiin menee? Entäs 45 koon komistuksiin? Meinasin pihalle tehä jo edesmenneen isäni ja lapsieni saappaat. He eivät toisiaan koskaan ehtineet nähdä, mutta eiköhän se pappa kumppareissaan poikieni leikkejä seuraile :)

Unknown kirjoitti...

Nyt kysyit vaikeen.. no tässä yhtenä päivänä käytin ystävän kanssa 25 kg betonisäkin ja siitä tuli neljä erikokoista saapasta, pari raparperinlehteä ja kolme pienehköä laattaa.. Saappaisiin sitä uppoaa aika paljon, mutta yhdestä säkistä saa kyllä useamman bootsin :)

Olipahan selitys..

Anonyymi kirjoitti...


Nuo valkoiset mosaikkisaappaat !
Minkälaiset kumpparit oli muottina,ja voiko saappaita käyttää uudestaan,vai onko rikottava purettaessa ?
Vaimolla on keltaiset jo nuhraantuneet hait,olisiko niistä tähän käyttöön ? Ja teetkö tilaustöitä,jos postittaisin saappaat...mikähän olisi hinta ?

Unknown kirjoitti...

Heippa, ihan perussaappaat käy tähän hommaan, mutta entiset ovat sen jälkeen. Tilaustyönä en valitettavasti tee.. jos olet facebookissa, niin etsi sieltä ryhmä Luomuksia Betonista, Kipsistä, Savesta, Mosaiikista, siellä on monta hurahtanutta joilta voisit kysäistä apua :) Heidi