tiistai 30. huhtikuuta 2013

Langankerijä ja vyyhdinpuut

Tilasin jo varmaan kuukausi sitten Virosta vyyhdinpuut ja langankerijän. Ne on käsintehdyt, todella taitavasti vielä ja muutenkin ihan nerokkaat. Löysin ne aikanaan jostain blogista ihan sattumalta ja haaveilin niistä jonkin aikaa, kunnes tulin siihen tulokseen että tarvitsen ne ja täältä ne sitten tilasin. Odotin niitä pari kuukautta koska Üllen mies tekee niitä käsityönä, mutta hyvää kannattaa odottaa. Nyt olen NIIIIIN iloinen ostoksistani.

Tässä muutama kuva kun aloitin urakkani, eli kerin vyyhdillä olevia lankoja kerälle. Ja suurin osa ostamistani villalangoista on tietenkin ostettu Tallinnasta.

yarnswift

Huomatkaa mun uusi Singer taustalla, esittelinköhän sitä vielä täällä.. no siinä se nyt kuitenkin on. Eikö olekin kaunis?

ballwinderHelsingin reissu oli taas ihana, viihdyn siellä niin hyvin. Messuilla kierreltiin neljä tuntia mutta osasin olla ostamatta "kaikkea ihanaa". Jotain pientä vain tarttui mukaan, yhdet Elvarin korvikset ja Caring Hands-rannekoru. Kun saan puhelimesta kuvat ulos joita otin viikonloppuna, niin saatan laittaa jotain tänne myöhemmin.

Hilma-neitihän jatkaa lumien sulettua agilityharrastusta, harrastus tarkoittaa meidän mielestä satunnaista takapihalla hyppelyä esteiden yli ja joskus pujotteluakin. Hilma rakastaa myös putkia jos jossain sellaiseen pääsee sukeltamaan. Se onkin huomenna toukokuu, yksi ihanimmista kuukausista Suomessa. Vielä kun pääsisi haravoimaan ihan rauhassa. Nyt on ollut niin tuulisia päiviä ettei ole oikein innostanut mennä levittelemään lehtiä eestaas. Mies on saanut lähes kaiken vapaa-aikansa kulumaan puuhommissa, tontilla riittää puuhaa ja "täytyyhän sitä varmistaa että vaimo tarkenee talvellakin", näin meillä.

Kesän merkkejähän on tuo "aurinko paistaa ja vettä sattaa..."


Kiitos edellisistä kommenteistanne täällä ja "livenä", jaksan päivitellä kun tiedän että ainakin muutama lukee :D Ja sivustoon voi myös liittyä, vaikken oikein tiedäkään mikä idea siinä on, kertokaa mulle jotka tiedätte... :)


2 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ompas hieno tuo Viron tilaus...:)
Upea kuva Hilmasta♥
Hyvää Wappua!

Unknown kirjoitti...

:)