tiistai 11. joulukuuta 2012

Kirjeitä

Tänään ei ole kuvia lisättäväksi, paitsi pari kirjettä jotka haluan tänne liittää. Olen kirjoittanut ne ystävälleni lapsena joka on säästänyt ne. Harmi ettei itselläni ole mitään kirjeitä tallessa vaikka kirjekavereita olikin todella paljon lapsuusvuosien aikana.



Muihin asioihin.. Nyt on työn alla mattoloimen saaminen puihin kudontakuntoon, vaikka into kutomiseen lopahtikin taas vähäksi aikaa ainakin. Intoa odotellessa löysin kaapista Novitan puro-lankaa ja neuloin hatun jonka heitin pesukoneeseen. Muuten tuli ihan ok, mutta vähän pieni korkeussuunnassa. Kaksi muutakin kokeilua on vielä työn alla, vaihdoin langan huopaseen välillä. Olen kerran huovuttanut koneessa lapaset huopasesta ja hyvin onnistui, siihen taisi olla ihan ohjekin. Aion yrittää hatun tekoa purosta niin kauan että onnistun, kunhan pääsen sitä ostamaan lisää. Jos jollakulla on kokemuksia tästä, kertokaahan. Kuvia tulee sitten kun saan jotain onnistumaan. 

Ykkössijalla on kuitenkin työkuvioiden miettiminen. Cv:n ja portfolion päivitys olisi tehtävä mahdollisimman pian. Ja jos hyvin käy, saatan löytää itseni vielä koulun penkiltäkin keväällä. Jos en niin töihin ainakin lähden, vaikka sitten työkkärin järjestämään "harjoitteluun". Vaikka olenkin menossa maailmalla jonkin verran, olen silti tullut niin mökkihöperöksi, että olen innostunut kirveen heiluttamisesta (polttopuita) ja pölyjen pyyhkimisestä. Eilen pesin jopa lattiat (tosin johtui siitä että kaadoin kahvit lattialle ja illalla vielä vesilasin..). Jotka minut tuntevat, tietävät ettei se ole normaalia (siivoaminen, ei tunarointi). 

Näin tärkeitä asioita tänään, blogin ulkopuolella voi miettiä sitten vakavampia asioita. Iloista päivää kaikille, huomenna on varmaankin taas paljon häitä tiedossa (121212).

Ei kommentteja: