keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Aurinkoa

Voi miten teki hyvää eilinen auringonpaiste pitkästä aikaa. Se melkein sokaisi mutta kyllä se antaa jo lämpöäkin. Niinkuin ystävä asian ilmaisi, se on "mielialapilleri". Näinhän se juuri on.


Mulla kevät näkyy kotona niin, että sisustukseen kaipaisin lisää väriä ja raikkautta. Kynttilät piilottelin jo kaappeihin ja muutkin turhat koriste-esineet. Jos vaihdan värimaailmaa kesäksi, en halua muuta tavaraa enää sekoittamaan raikkaita värejä. Ajattelinkin alkaa metsästämään kankaita joista voisin ommella kappaverhot keittiöön ja ehkä olohuoneeseenkin.
Vielä yksi matto valmistui eilen jotta saan viikonloppuna purkaa toiset kangaspuut pois. Harmittaa, mutta kun ei ole tilaa niin ei voi mitään. Matto on 2,5 m pitkä ja valmistui pienistä (trikoo)pätkistä joita oli jäänyt edellisistä matoista. Lisäksi siinä on revittyjä kuteita. Voisin jättää sen itselleni keittiöön kevään ja kesän ajaksi, kun siinä on aika pirteä tunnelma. Kuva ei ole kovin hyvä ja päät on viimeistelemättä. Hilma se siellä taas retuuttaa tiikeriä suussaan :)


Hilman turkki on pidetty lyhyenä tähän asti, mutta nyt se pääsi kasvamaan sen verran että se takkuuntui ihan toivottomaksi. Onneksi kasvattaja on niin ihana, että tarjoutui auttamaan turkin laitossa. Siinä meni monta tuntia ja vielä seuraavanakin päivänä useampi tunti. Perjantaina teen saman homman uudestaan kotona, toivottavasti onnistun. Sain kuitenkin lupauksen että seuraava kerta on helpompi. 

Eikös ole kurjan näköinen koiruus märkänä?


Seuraavana päivänä oli tilanne jo parempi. Nyt kun turkki ei ole lyhyt eikä pitkä, Hilma näyttää ihan samalta kuin pentuaikana kun turkki oli vasta kasvamassa.


Tänään on illalla saman rotuisten kavereiden yhteinen koirakoulu tai sen tapainen. Tämän hetkisten tietojen mukaan 18 koirakkoa on tulossa, vähän meitä jännittää mutta tiedän jo etukäteen että siellä tulee olemaan hauskaa! :)

Ei kommentteja: