sunnuntai 4. elokuuta 2013

Villaa ja mosaiikkia


Tämän viikon saldo käsitöissä on viisi huovutettua istuinalustaa (jääneet aiemmin kesken), huovutettu laukku joka odottaa värjäystä ja mielenkiintoisella tekniikalla toteutettu "taulu" tms.

Tulostin silkille (myydään Ullakassa) valokuvan, jonka huovutin villapohjaan kiinni. Aion vielä tuunata kuvaa, mutta laitan tämän nyt tällaisenaan näytille. 


Muutama mosaiikkityökin valmistui tänä viikonloppuna.Sydänruukku on alemmassa kuvassa kuvattu toiselta puolelta. Se on tilaustyö ja menossa lahjaksi, toivottavasti lahjan saaja pitää siitä.

Kivet keräsin Kilpisjärveltä, Saanalla kiivetessämme. Niistä oli pakko tehdä mosaiikkityö muistoksi matkalta, yläreunaan laitoin kaistaleen sinisiä mosaiikkipaloja. Työt ei ole edes vielä kuivuneet kun tämä hätäinen jo niitä kuvailee, vielä sanomalehden päälläkin. Nooh, nämä kuvat on joka tapauksessa omistettu ihanalle Tätsylle. Kiitos mosaiikkiopista!Eipä mulla muuta, hellettä piisaa. Laitetaan vielä yksi nöpön kuva loppuun. Hilma meinas ettei olla pitkään aikaan hypitty esteitä, haetaanpa keppi valmiiksi että päästään hyppelemään.
 

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienoja töitä...nuo huovutukset ovat i´hania!

Unknown kirjoitti...

Kiitos, oli kyllä vähän tyhmää laittaa keskeneräisiä tänne mutta... Huovuttaminen oli pitkästä aikaa kivaa, välillä se ei kiinnostanut ollenkaan :)

Reija kirjoitti...

Upeita huovutuksia, ja ihana idea tuo matkamuistomosaiikki, ja onnistunut toteutus siinäkin! Itse olen myös tuonut Lapista matkamuistoina kiviä ja hienoja oksiakin joskus. Ne on jotenkin matkamuistoja aidoimmillaan. =)