maanantai 9. joulukuuta 2013

Piti saada koruteline

Tänään alkoi koulussa taas uusi kurssi ja loppuviikosta saatte toivottavasti kuvia kuvansiirrosta ja laminoinnista. Mutta etsiessäni materiaalia huomiseksi, vetäisin rautalankakiepin laatikosta ja siinä just sillä hetkellä tuli mieleen visio. Mulla tulee nämä inspikset niin yllättäin ettei ehdi miettiä miten jonkin asian toteuttaisin, siinä miettiessä saattaisi into laantua.

Halusin korutelineen kaulakoruille ja tein metallilangasta tällaisen kokeilun. Jätin tuon härvelin aika simppeliksi, voihan siihen lisätä myöhemmin vaikka mitä, vaikka (helmi)helmiä tai rautalankasydämiä, -koukeroita, nauhaa, kaaospunontaa tms. Ruuvasin (mies ruuvasi kun tuli sopivasti paikalle) koukun kattoon ja siitä siimalla kiinni koko häkkyrän.

Helmiä vessassa

Kuva alavinkkelistä

Vielä kun olis helyjä mitä kehtais esitellä, mutta en käytä juurikaan koruja niin olkoot näin esillä :)
Sen verran tunnen itseäni että ei nuo kauan tuossa pölyä kerää, liian sotkuisen näköinen härveli mun makuun. Mitäs sanotte?

Hirvee pakkanen ja viima ulkona, älkää paleltuko.

H

2 kommenttia:

Nonnu Neuloja kirjoitti...

Mä olen kans miettinyt, että vääntelis tuosta rautalangasta jotain. Minusta tuo on hieno, sopivan yksinkertainen. Ja korut kauniisti esillä ja helposti saatavavilla :)

Unknown kirjoitti...

Kiitos sulle, itse olen melko varma ettei tuo kauaa keiku vessassa.. tosin monta kertaa olen muuttanut mieltäni :)