torstai 26. kesäkuuta 2014

Kalajoen Loma-asuntomessut osa 1, yleiskatsaus

Meillä oli sellainen suunnitelma asuntovaunumatkalla, että päätetään samana päivänä, mihin seuraavaksi lähdetään. Sunnuntaina illalla istuttiin Oulussa kaupan parkkipaikalla ja katseltiin karttaa. Ajateltiin, että mennäänpäs Kokkolaan kun ei olla ennen siellä käyty. Matkalla huomasin nettiä selatessa, että Kalajoella on loma-asuntomessut ja avajaiset on maanantaina. No jäätiinkin sitten sinne ja messuiltiin seuraava päivä hyytävässä merituulessa. Olenkin ollut muutaman päivän flunssassa, vilustuin ihan huolella matkan aikana.

Jaan teillekin joitain messukuvia, useammassa osassa, koska kuvia on aika monta..Tarkoitukseni ei ole esitellä kohteita, sen tekevät muut tahot. Tutkailin enimmäkseen loma-asuntojen pintamateriaaleja, taidetta ja tekstiilien käyttöä sisustuksessa. Mies taas puu- ja peltiseppänä katseli etenkin timpurien ratkaisuja, piippuja ja rännejä.

Nyt laitan muutaman yleiskuvan ulkoa ja sisältä, myöhemmin lisäilen sisustuskuvia.

Ilma oli kaunis, vaikkakin kylmä. Hiekkadyynit ovat kyllä näkemisen arvoiset.
Saunoja on näin lähellä rantaa
Melko suuria loma-asuntoja, ei näitä voi mökeiksikään kutsua..
Näissä taloissa ei ole ruohonleikkuuta
Tämän talon modernia ilmettä muuttaa kovasti sammalkatot piharakennuksissa, sekä punainen pihamökki
Tässä kohteessa on jätetty rouheaa betonia tosi paljon näkyviin. Minun makuuni liikaakin, seinät ovat todella keskeneräisen näköiset.
Kuva ei tuo oikeutta sille valoisuudelle, mikä tässä olohuoneessa oli
Ilmat on olleet ihan kauheat, sen tietää jokainen sanomattakin. Pahemmilta sateilta kuitenkin vältyttiin matkalla. Tässä pari kuvaa edellisen viikon lumisateista, kuvasin kotipihassa.

Hyhhyh!
Hilma-parka kylmässä lumisateessa
Messukuvia tulee piakkoin lisää, tahdoitte tai ette. Ai niin, sain pienen työnkin jota teen kolmena päivänä viikossa. Saan ainakin työkokemusta, vaikkei rahallisesti kannattavaa olekaan. Kokopäivätyö on hakusassa, mutta nyt on vielä aikaa harrastaa. Pysykää lämpiminä.

Ei kommentteja: