tiistai 19. elokuuta 2014

Jyväskylän Asuntomessut osa 4, maalaus- ja käsityötaidetta

Olen niiiiin pahoillani, ettei minulla ole antaa taiteilijoiden nimiä näihin päivityksiin. Arvostan heidän työtään ja toivoisin voivani nimetä kaikki osalliset näihin kuviin. Osan tiedänkin, mutta otan nyt typerän nollalinjan, enkä kerro mistään mitään. Muutenkin olen nyt vähäsanainen, mutta sain kokopäivätyön (olen ihan intopinkeenä), eikä aikaa ole enää samalla tavalla kuin työttömänä tai opiskellessa.

Heitän tähän kuvakoosteen mielenkiintoisista teoksista ja muuten kivoista ideoista. Olkaa hyvät ja ihailkaa. Tämä ihanuus on Riikka Helmisen taidonnäyte, googlettakaa "kipinätaide", löytyy muitakin ihania tyyppejä :)

Käsin tehtyjä tekstiilejä oli mielestäni hirmu vähän, vaikka yritin niitä tsiigailla. Huomenna jotain uutta, kuvia näkyy riittävän..

H

3 kommenttia:

Hurmioitunut kirjoitti...

Mahtavaa! Suuri, suuri kiitos tästä postauksesta. En käynyt itse asuntomessuilla, mutta mietinkin että onko taloissa hyödynnetty kuinka paljon taidetta, ja olihan siellä. Se oli kiva huomata :) Paljon hienoja teoksia.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen työpaikkaan! Mä tykkäsin tuosta farkkulappujulisteesta.
terkut tampereelta! Maria s.

Unknown kirjoitti...

Hyvä Hurmioitunut että pidit. Olihan siellä paljonkin taidetta, mutta ei kaikki tänne mahdu :)
Maria, kiitti. Kolme viikkoa on nyt menny uudessatyössä ja viihdyn hyvin. Se farkkujuttu on matto, mutta sitä ei päässyt kuvaamaan kuin lasioven takaa. Hullu homma ollut jollakin... Hyvät jatkot sulle :)