maanantai 25. helmikuuta 2013

Kudottuja pyyhkeitä ja mattoHelmikuu on jo lopuillaan, tämä talvi on ollut harvinaisen lämmin. Nytkin on vain 2 astetta pakkasta pihalla.
Olen odotellut aurinkoa kovasti, mutta eipä ole näkynyt. Kohta alkais kirkasvalohoito olla tarpeen..

Lintujen ruokintaahan ei saa lopettaa ennen kuin ne alkavat löytää paremmin sapuskaa itse, joten aloitin ruokinnan vasta tammikuussa.. ovelaa pihistelyä. Sinitiaiset ja talitintit ruokailevat meillä, mutta myös närhi saa mahansa täyteen. Tyyppi on aika hauskan näköinen kulmakarvoineen :)


Tein kolmena päivänä mosaiikkijuttuja, mutta osa on vielä saumaamatta joten tässä pari uusinta työtä ja pieni huopasydän.

Punainen palttinamatto on nopea "välityö" leveillä puilla kudottuna. Taas sellainen matto jolle ei ole paikkaa ja josta en oikeastaan edes tykkää. Mutta nyt tiedän että vanhat kangaspuut ovat ehjät ja voin myydä ne eteenpäin huoletta. 


Käytin pois 7-veljestä lankoja ja virkkasin niistä salomoninsolmuilla huivin. 


Vihdoin ja viimein kaikki kutomani pellavapyyhkeet ovat ommeltuja ja valmiita. Niitä on aika paljon mutten vielä tiedä missä voisin niitä myydä. 
 

Viikon päästä olen tähän aikaan aloittanut koulun. En anna itselleni lupaa miettiä koko asiaa etten ala jännittämään. Eniten ehkä jännitän aina sitä millaisia tyyppejä siellä on mutta odotan kyllä innolla sitäkin että saa uusia ihmisiä osaksi omaa elämää. 

Onko täällä kevätväsymystä potevia lukijoita? Kertokaahan  mitä käytätte lääkkeeksi.. Me lähdetään koiran kanssa kohta ulkoilemaan ja haetaan ystävä mukaan oman koiransa kanssa. Eiköhän sillä käynnisty tämä viikko.

3 kommenttia:

Hääräämön Laura kirjoitti...

Hienot pellavapyyhkeet! Aivan upea väriharmonia.

Unknown kirjoitti...

Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

olipas hurjan näköinen kaveri pesukuvassa!!!:D