maanantai 15. heinäkuuta 2013

Viherpeukalo?

Minähän olen kertakaikkisen onneton kukkien hoidossa, ja jos joku sitä epäilee niin tässä on todistusaineistoa siitä. Rönsyliljaa ei kai saa kukaan kuolemaan? Tai tuota palmua? No minulta se onnistuu ja juorukin on ihan siinä ja siinä heitönkö sen pois. Pöh.


Kukkapenkki voi paremmin keväisen mylläyksen jälkeen, mutta hassultahan se vähän näyttää kun se on kyllä vihreä muttei kukkia ole paljoakaan. Tosin eihän nuo keväällä siirretyt oikein jaksa vielä kukkia. Laitoin liian tiiviisti kuunliljaa kun en muistanut miten isoksi se kasvaa, täytyy syksyllä vielä miettiä uudestaan noita juttuja. Takapihallakin on vielä muutama perenna jotka haluaisin sieltä pois. Kai se olis otettava lapio käteen ja tehtävä uusi penkki. Kuva on vähän huono.
 Kukat on ihania ja kuvailen muiden istuttamia kukkia mielelläni. Malvaa haluaisin omaan pihaan, se on yksi lempiperennoistani. 

Kevennys taas loppuun: kun tulen kotiin, makuuhuoneen ikkunasta heijastuu tällainen näkymä, löydätkö Hilman kuvasta? :D3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Löytyihän Hilma...siinä odottaa sinua kotiin♥
Miten olisi jos ostaisit sisälle kaktuksia...mitä pidenpään unohdat kastelun sitä hinommalta kukka näyttää...:D

Unknown kirjoitti...

Kiitos ihana Irmastiina, mukava kun jaksat kommentoida. :) Kaktukset ei ole pöllömpi idea :D

Anonyymi kirjoitti...

En oo sattuneesta syystä ehtinyt kurkkia saati kommentoida tänne... Älyttömän ihanat nuo saappaatkin!!! Ja kyllä sun peukalos saadaan vielä vihertymäänkin! Meiltä saat sitten valkovuokkojen lisäks sitä malvaakin kun tuut vaan hakemaan.
Nähään sitten ensi viikolla!

Ihana I