maanantai 22. syyskuuta 2014

Vihdoinkin valot!

Paperinarupallot ovat olleet siellä täällä esillä koristeina, mutta nyt kun on ollut oikein pimeä päivä, ja vielä vapaapäiväkin, sain aikaiseksi viritellä valot palloihin. Aikas ihanat tuli, ei muuta kuin hyvää syksyä teille kaikille! Tunnisteet-osiosta löydät kaksi vanhaa pallopäivitystä nimellä "paperinarupallot".
Meillä oli lauantaina hääpäivä, lähes puolet elämästäni ollaan oltu yhdessä, jo 17 vuotta tuli täyteen. Oltiin yksi yö Kyyhkylän Kartanossa Mikkelissä, oli tosi mukava paikka, voin suositella. Saatiin levätä oikein kunnolla ja nautittiin syksyisestä luonnosta. Minigolfrata oli hyvä ja vaikea, hauskaa oli sitä tahkotessa.. Kun on paljon hääpäiviä takana, tekee mieli vain rauhoittua ja olla ihan oikeasti yhdessä, ilman että kumpikin vaan juoksee omilla menoillaan. Ehkä pitäisi enemmänkin tehdä yhdessä kaikenlaista..Hilma-kultakin on tänään jo neljä vuotta vanha, rakas mussukka <3

Hyvää uutta viikkoa :)

H

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hyvää hääpäivää!
Nuo valot on ihanat! Voisit tehä mullekkin...

Hurmioitunut kirjoitti...

Voi,onnea onnea hääpäivän johdosta! Pitää laittaa tuo paikka muistiin, kiitos vinkistä.
Kauniilta näyttävät narupallosi :)

Unknown kirjoitti...

Kiitos teille :)

Tuula Maaria kirjoitti...

Ihanat valot!

Unknown kirjoitti...

Kiitos, niin minustakin. Syksy saa tulla kun on pieniä valoja siellä täällä, tai onhan se jo tullut ilman valojakin.. :)