sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Sadetta

Tanssii tähtien kanssa-ohjelma on muodostunut meidän sunnuntai-iltojen rentoutumisriitiksi. Samalla saadaan juteltua viikon tapahtumat ja sovittua seuraavan viikon menot ja puuhat. Illan päättää Uuno Turhapuro ja uutiset. Sitten on viikko paketissa. Sunnuntait on varmaan monilla vähän turhauttavia ja ahdistaviakin päiviä, kun tietää että aamulla taas kello herättää liian aikaisin. Ainakin itselläni on tuoreessa muistissa nämä tunteet.

Hassu piirre minussa on ollut aina se, että tykkään haastatella ihmisiä kaikenlaisista asioista. Mietin jo, että olisiko mun seuraava työ gallupkyselijä. Onkohan tuo höhlä taipumus alkanut lapsuuden kirjeistä kavereiden kanssa: "Montako kumia sulla on pöydällä?", "Montako kirjekaveria sulla on?", "Ketkä on kolme kivointa poikaa teidän luokalla?", "Entä tyttöä?" jne.

Lapsuudesta puheenollen, muistaakohan lapsuudenystäväni Piia vielä kun tuhrittiin kerrostalon seinään tuoreella saumamassalla "Dingo" ja "Quuppa" ym.. (kommenttia odotellen.........) En edes tiennyt mitä ne tarkoitti mutta kirjoitin kun osasin.. Äiteelle valehdeltiin että puistossa oli liukumäki maalattu ja siksi ollaan ruskean töhnän peitossa. Voi äly ja väläys. Olis kiva kuulla muiltakin hauskoja lapsuuden pöhköyksiä.. Niitähän riittää takuulla kaikilla.


Tänään oli taas mukava päivä surkeasta säästä huolimatta. Aamulla tavattiin jo ystäviä ja iltapäivällä saatiin vielä vieraita. Hilman sisko ja muu porukka tuli käymään. Yritin saada kuvia, mutta eihän noista hyviä saanut. Ihania karvakamuja kuitenkin kaikki. Voisin perustaa oman coton de tulear-hoitolan, siksi coton koska ollaan allergisia muille koirille, mutta rakastan koiria ihan mahdottomasti.

Marita toi kauniin tuoksulyhdyn tuliaisena. Kiitos siitä, laitoin illaksi lavendeelit tuoksumaan.
Kynttilät ei ole ollenkaan turha juttu, vaikka uskon monen miehen (ja ehkä naisenkin) niin väittävän. Tästä tuli mieleen kun vuosia sitten eräs ystävämme (joka oli silloin yh-isä) tuli meille poikansa kanssa. Poika joka oli silloin ehkä 4 v, totesi heti: "Liikaa kynttilöitä, vain yksi riittää!" Että näin. Ehkä niitä silloin saattoi olla liioitellun paljon.. vai voiko niitä olla liikaa?? Valoisaa alkavaa viikkoa ystäville!1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuka seisoikaan kahdella tassulla, olikohan tiedossa namuja karvakuonoille :) Kiva, kun Hilma sai leikkikavereita.