keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Tahkolla

Hyvää lokakuuta kaikille. Toivon syysmasennuksen kourissa oleville voimia, tiedän monia ystäviäni jotka ovat aika lujilla nyt.

Tallinnan matka on tehty viikko sitten ja miehen kanssa vietettiin sen jälkeen muutaman päivän loma Tahkolla ja Kuopion suunnassa. Vaikka sadetta luvattiin joka päivälle, ei kastuttu kertaakaan ja saatiin nauttia ruskasta luonnossa. Lepo oli tarpeen ja sitä saatiin niin runsaasti, että tänään onkin jo ollut yhtä hyörimistä kotona. Mieskin lähti ihan hyvillä fiiliksillä taas töihin.

Oltiin ainoat asiakkaat Ukkotahko-ravintolassa. (Nykäsen Matti oli ollut edellisenä iltana esiintymässä, voi miten huono ajoitus meillä!!!) Jättimäinen kangas autourheilua isoilla äänillä ja tunnelmalliset kynttilät.. minä luin facebookista "mitä maailmalla tapahtuu" ihan rauhassa ;)    Puijon tornissa ylhäällä ja alemmassa kuvassa Tahkorinteen juurella


   Tahkolla on tyypit kesätöissä, takarinne oli täynnä sarvipäitä.


Kotimatkalla poikettiin pikaisesti Ikeassa, tai voiko sieltä koskaan kovin äkkiä selvitä...?! Ostettiin keittiön seinälle hylly ja eurolla makkariin pieni peili, jonka jo tuunasin mosaiikkipaloilla, vastapäisen seinän tapetti näkyy peilissä.
 


Pala kerrallaan valmistuu kotimme. Ei ole vielä mikään huone ihan niin valmis, että voisin ottaa "jälkeen-kuvia". Ensi viikolla saatan jo päästä kuvailemaan. Harmittaa kun meillä on hyvin vähän kuvia huushollista vaikkapa niiltä ajoilta kun tänne muutettiin milleniumin jälkeisenä keväänä. Olisikohan kenelläkään ystävistä? Jos löytyy, niin ilmoitelkaahan. Tuoreemmatkin toki käy.

Tallinnan reissusta sen verran, että koskaan en ole käyttänyt niin vähän rahaa siellä kuin nyt. Edes Karnaluksista en ostanut muuta kuin yhden mosaiikkikirjan. Viime kerralla ostin kudontakirjan. Tuo mosaiikkikirja on huippuhyvä, hintakin vain 14 euroa eikä sitä tietääkseni löydy suomenkielisenä.
Nyt lähden kantamaan kangaspuiden osia sisälle, varmistan näin ettei tekeminen lopu.3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit syysvärit heijastuvat järven pinnasta. Kiva, kun pääsitte yhteiselle lomalle mieluisaan paikkaan:)

Unknown kirjoitti...

Kiitos kommentista, kuka sitten lienetkin..? Mulla on yksi veikkaus..

Anonyymi kirjoitti...

Sorry unohtui laittaa "allekirjoitus"
Terkuin Tanja