maanantai 22. lokakuuta 2012

Hilma ja Rico


 Kiireinen on ollut lokakuu tähän asti ja tahti kiihtyy. Tänään paistaa aurinko pitkän harmaan ja sateisen jakson jälkeen. Pakkanen voittaa sadekelit mennen tullen vaikka lämmöstä nautinkin kaikkein eniten.

Koska mulla ei ole kotona vyyhdinpuita jotka kieltämättä olisi ihan kätevät, on viriteltävä erilaisia systeemejä jotta hommat hoituu. Vyyhdit tuppaa silti olemaan aina solmussa.


Tässä esimakua puissa olevista matontekeleistä. Toinen on makuuhuoneeseen, mutta tuota vaaleanpunaista räsymattoa täytyy miettiä mistä paikkansa löytää. Laitan myöhemmin kuvia kun saan ne valmiiksi.



Viidentoista vuoden käytön jälkeen on tyynyliinat aika riekaleina, mutta piti ottaa talteen nuorempana väsäämäni kirjailut. Kaikkea sitä onkin tullut kokeiltua. Enemmänkin tein, mutta olen ehkä heittänyt ne jo pois aiemmin. Jotkut saattavat nähdä noissa tuoleissa jotain tuttua...



Sitten jokunen koirakuva: Hilma on ekassa kuvassa äitini luona käymässä ja heti löytyi kaveri sohvan selkänojalta, jonka vieressä oli hyvä ottaa päiväunia.


Meillä oli yökylässä ihana pieni 10 kk ikäinen cotonpoika Rico. Rico on pitkässä turkissaan aivan eri maata kuin Hilma, mutta muuten on yhtä valloittava persoona ja hellyyden kipeä koiruus.

Kuvat tuskin kaipaavat enempiä selittelyjä.

 




Rico vietti hyvin paljon aikaa peilin edessä, mikä oli jokseenkin huvittavaa. Keikisteli siinä ja käänteli päätään, tarkasteli itseään joka kulmalta.


                      Joskus pitää nousta ylemmäksi että näkee ulos ikkunasta.



Ei kommentteja: