tiistai 25. syyskuuta 2012

Loveeeee


Syksyn hyvät puolet.. aurinko jos se näyttäytyy ja ruska, raikkaus.. mitäs muita? Romantiikka, koska juhlittiin 15 vuotista avioliittoa viime viikolla. Ensi viikonloppuna päästään muutamaksi päiväksi rentoutumaan ja pakenemaan remontin loppusäätöjä. Kertokaa mieluusti lisää syksyn "ihanuuksista", jos kommenttien laitto onnistuu (siinä on ollut ongelmaa).Olen tänä vuonna harvinaisen tyytymätön syksyn tuloon, johtuisikohan siitäkin, että olen ollut lähes neljä kuukautta kotona. Alan jo kaivata työelämään takaisin, mutta yritän malttaa mieleni vielä jonkin aikaa ja nauttia tästä. Kunhan saan vihdoin kangaspuut takaisin varastosta ensi viikolla, pääsen mielekkään työn touhuun. Muutama matto on tilattu ja tilauksia otetaan vastaan lisääkin.Muistinpa yhden aiemmin tekemäni kirpparilöydön, tuo vaaka on superhieno. Ja tarkka, sillä voi punnita kudontamatskut ja muut, tai vaikka koiran jos saa sen sullottua tuohon päälle.

Maalasin Ikeasta ostetun nukensängyn jotta se sopii sisustukseen. Ihmeesti Hilma on sen ottanut omakseen, usein siellä on vielä useampi lelu seurana. Iltapäivällä sain valmiiksi ylisöpön peiton ;DDD


Ja mosaiikkia.. tämä työ on valmistunut jo kesän puolella, mutta nyt vasta saatiin se seinälle. Korkeus 2,4 m ja leveys 20 cm. Kokosin laatoista leikatut palat ja koristepalat sekä lasihelmiä lattialaminaattien päälle. Hyvin pysyy ryhdissään kun ei joudu tekemisiin kosteuden kanssa.


Huomenna olisi Tallinnaan lähtö äiteen siskon kanssa, en millään usko että se päivä on jo huomenna. On ollut niin kiirettä, etten ole ehtinyt uhrata sille ajatustakaan hetkeen. Tädille kerta on ensimmäinen ja mulle eka bussilla. Kiva vaihteeksi että saa vaan olla mukana eikä tartte suhata ensin Helsinkiin. Ajan "vain" 120 km aamulla. Matkan melkeinpä ainoa tarkoitus on käydä käsityötukku Karnaluksissa ja saada viettää aikaa yhdessä. Me jaetaan käsityöhulluus, joten uskon että matka virkistää taatusti!

Kävin keväällä Karnaluksissa kuluttamassa rahaa. Silloin mies toimi naulakkona parin tunnin ajan mikä siellä vierähtää helposti. Ostin mm. eestinkielisen kudontakirjan, lankoja, nappeja,vetoketjuja ja tunisialaisia virkkuukoukkuja. Koukkuamistekniikan opetti koulutoveri, muistaakseni jonkun luennon aikana.. Nyt selviän ehkä pienemmillä ostoksilla. Kerron niistä myöhemmin jos kerrottavaa on. Onneksi myrskyisät tuulet näyttäisivät olevan ohi, pahoinvointisuus laivalla ei ole kiva juttu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hilman ilme kertoo selvästi, kuka on peiton omistaja :)

Peitto on tosi kaunis ja Hilmalle sopiva :)