keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kirpparilöytöjä


Kirpparireissu tehty. Etupuskurissa maalit kuulema pois, sanoi isäntä heti kotiin tullessaan.. jossain parkkipaikalla kai sitten tapahtunut..? Sekä Tokmannilla että yhdellä kirpparilla mua rahastettiin liikaa, minkä kyllä huomasin ja sain omani takasin.. Ihme paikka.


Silkkivillassa oli tänään avajaiset ja kävin moikkaamassa Ilonaa, selvisin vain yhdellä pöllöostoksella, en ostanut yhtään lankaa. Olen asettanut itselleni langanostokiellon, sillä remppaa aloittaessa vein jemmaan about kolme jätesäkillistä erilaisia lankoja..Yritän talvella saada niitä vähennettyä. Nopeimmin se kävis kun tekis kangaspuihin jonkun villaloimen. Tosin viime talvena jo kulutin 7-veljestä ja Nalle-lankoja ja kudoin parikymmentä huivia.. Eikä ne langat paljoa vähentyneet.


On kiva kun on peltiseppä/puuseppä talossa, tänään sain kodinhoitohuoneeseen näppärät peltihyllyt. Samanlaisia meillä löytyy myös liukuovien sisältä työhuoneessa ja vaatehuoneesta. Ja mittatilaustyötä :)


Kirppariostoksia. Suosittelen Ekocenteriä Äänekoskella, siellä oli siistiä ja hinnat kohdallaan. Spr on mielestäni paljon kalliimpi. Tuo hassu pullo ja kakkuvuoat + napit on Spr:ltä. Huomenna saumaan keittiön laatat jotka taustalla näkyy.Lamppu oli vitosen, aika karu mutta varjostin tietysti menee vaihtoon. Idea on jo päässä, teen sen kun ehdin. En voinut jättää ostamatta.

Ekocenterin ideapajassa myydään halvalla kaikkea pientä kivaa. Tuon linnun sain ilmaiseksi kun siipi on irronnut.

Pöllöpussukan on valmistanut Jaana Lahti, artesaaniopiskelija Jkl:stä. Ostin sen kevään kädentaitomessujen aikaan. Hauska pehmopöllö lähti Ideapajasta mukaan ja pöllön hattuneula Silkkivillasta.

Sitten lopuksi.. Sisustusliike PomPomista löysin ihanan kukkanaulakon ja koukeroisen jutun (-50%). Kysyin mikä se on, mutta kuulema mikä vaan. Taidan laittaa siihen hyllylevyn, ehkä. Nyt heitin sen jemmaan takan päälle.
http://www.pompomnet.fi/Ei kommentteja: