tiistai 4. syyskuuta 2012

Kesän jälkeen


Kaurapellon vuoro loistaa kultaisena, juhannusruusu on jäänyt odottelemaan seuraavaa kesää. Luonnosta löytyy vielä paljon kaunista, varsinkin aurinkoisina päivinä osaa paremmin niitä pieniä iloja löytää.

Perennapenkin oranssi tulikellukka on aloittanut kukkimisen uudestaan, se on niin upean värinen!!


Tänään olen myös viimeistellyt kodinhoitohuoneen laatoituksia, tein seinälle pienen boordin laattojen väliin. Kuvia laitan vasta valmiista huoneista, näin loppusuoralla kun jo aletaan olla. Olisipa ollut hyvä kirjoittaa remonttitunnelmia talteen jo aiemminkin. Mutta en olisi kyllä jaksanut enkä ehtinyt.. Nyt rutistetaan pari viikkoa vielä niin saadaan alkaa laittaa tavaraa paikalleen. Siinä meneekin sisustaessa loppuvuosi..

Hilma on ilahduttanut minua tänäänkin. Revin matonkuteita pihalla ja heittelin punaista frisbeetä koiralle. Se nauttii juoksemisesta ja leikkimisestä ihan hurjasti.. "leikki on meidän työmme"-laulu soi mielessa usein kun katsoo sitä touhuilua.

Leikin jälkeen maistuu unikin makeasti, kunnes taas akku on latautunut ja uusi leikki alkaa :)Pyrkimys olisi, että tässä blogissa kuvat puhuisivat enemmän kuin sanat. Ja kommentteja olisi kiva saada, että tästä tulisi myös yksi tapa pitää yhteyttä ystäviin!?

4 kommenttia:

Katriina kirjoitti...

Hienoja kuvia! Oletpa ahkera käsitöissä!

Unknown kirjoitti...

Kiitos :)

Puppis kirjoitti...

Tosi kiva blogi sulla! :)

Unknown kirjoitti...

Kiitos. Olen niin intoa täynnä kun koti on uusittu :)