keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Löytöjä


Tänään olin aikeissa lähteä heti aamusta kirpparille, mutta innostuin taas järkkäilemään tavaroita. Löysin äskettäin appiukon tekemän jätkänkynttilän. Se oli vuosia kaapissa, mutta nyt se taas sopii meidän sisustukseen ja otin sen esille. Sakke osti siihen liekkilampun palaneen tilalle, se näyttää aidolta iltahämärässä kun liekki lepattaa. Aivan ihana! Ennen meilä oli kaikki niin ällöttävän tummaa ja pimeää kun seinät ja katot oli tummunutta lautapaneelia, ei sinne enää puiset koristeet käyneet..


Olin etsinyt pitkään jotain sermiä, koska makuuhuoneen väliseinä lähti remontissa pois ja yövieraita varten olisi seinä kuitenkin tarpeen. Ystävällä olin nähnyt vanhan sairaalasermin, mihin oli vaihtanut kankaan ja ajattelin heti että tuollaisen kun saisi, mutta eipä varmaan mistään löydy. Parin viikon päästä menin Hakkutien kirpparille ja ensimmäisenä näin nämä sermit!! Niissä oli valkoinen muovi seinänä jotka revin heti pois. Nyt vaan pitää miettiä millaisen kankaan noihin viritän..Korupuun ostin halvalla kevään kädentaitomessuilta, joilla itsekin olin suorittamassa näyttötutkinnon viimeistä osaa. Puupuolen eka vuoden opiskelija oli tuon tehnyt. Tykkään. Siinä roikkuu mummon vanha pullonavaaja ja kalusteartesaani Visan hauskat pullon/purkinavaaja ja karppaajan sokerilusikka. Tykkään älyttömästi noista taotuista tuotteista. Voi kun itsekin osaisin..

Tuunailin pari kirpparipurkkia.. Jahka saan työhuoneen kuntoon ja hyllyjä sinne niin saattaa muutama purnukka löytyä napeille ja neppareille ym. kaikelle pikkutavaralle.

Värikkäät vetoketjut on ostettu Tallinnan Karnaluksista keväällä. Ne on juuri sopivia jos joskus innostun ompelemaan lisää pussukoita, joita kouluaikana väsäsin ainakin parikymmentä, pääasiassa itse painetuista kangastilkuista.

Kirpparille tuli sittenkin lähtö, ystävä soitti sopivasti että "tänään olisi vapaapäivä, tehdäänkö jotain yhdessä?" Sehän sopii!


2 kommenttia:

Kytsätär kirjoitti...

Mulla on tuollainen puu kanssa, se on mun koruja varten. Mitä niitä nyt piiloon laittamaan johonkin rasiaan. Koristeena toimii niin vallan mainiosti kun ei kaikkia kuienkaan voi samaan aikaan käyttääkään.

Unknown kirjoitti...

Mulla ei ole muuta järkevää paikkaa tuolle kuin keittiö, siksi en ole koruja siihen ripustellut. Olis kiva keksiä niille joku systeemi vessan seinälle.. ideoita jollain?