lauantai 8. syyskuuta 2012

Remontin jälkeistä elämää

Eilen kannoin pihavarastosta sisälle takaisin langat ja kankaat.. lajitteluun meni lähes koko päivä ja jäi vielä kesken. On varmaan myytävä lankoja pois varaston tyhjentämiseksi kun en kuitenkaan kaikkia ehdi käyttää. Koululle laitoin menemään kaksi pussia kun siellä tarvitaan aina kaikkia pätkiä.

Lähes jokaiselta löytyy varmaan kotoa näitä sotkukasoja, joissa on joka lähtöön johtoa ja vanhaa elektoniikkaa.. En edes tiedä mitä johtoja kaikki on, täytyy perehtyä niihin puolison kanssa joku ilta.


Eilen saatiin keittiöön uusi pöytä ja tuolit. Jännitin vähän, onko tilaa tarpeeksi mutta hyvin mahtui. Mukavaa vaihtelua pyöreä pöytä.


Hilmalla on juoksut ja se käyttäytyy taas kummallisesti. Onneksi se sopeutui hyvin minikokoisiin juoksupöksyihin jotka illalla sille virittelin.

Eteisen remontti alkoi aamulla ja löysin sieltä karjuvan tiikerilelun josta Hilma innostui ihan mahdottomasti, se "tappoi" sen vartissa. Yllätys. No hauskaa oli ja mieluisa se on silti vaikkei enää karjukaan :)


6 kommenttia:

Marjo kirjoitti...

Walkman, mullakin oli tollanen ja pattereita meni paljon :D Mietin et mimmosta teillä on, ja arvelinkin oikein et vaaleeta. Hitsi pitää kyllä tulla kahtomaan pian. Julialle täytyy kans näyttää tää blogi. Tässä on tosi kivat värit, "tykkään"

Unknown kirjoitti...

Joo Julialle tarkut, se voi käydä kurkkimassa täällä kans. Ja tervetuloa vaan :)

Puppis kirjoitti...

Ootko käynyt hetkeen äänekoskella wilhelmiinassa? tuli tuosta teidän keittiöstä ihan mieleen, saman sävyinen lattia ja tuo pyöreiden pöytien juttu, eikä ollenkaan paha, tosi hieno! :)

Unknown kirjoitti...

Kerran olen vaan käynyt siellä, silloin kun olit just menny kihloihin ;)Ja kiitos, mekin tykätään!!

Umba kirjoitti...

Hei! Onko tuo pyöreä pöytä halkaisijaltaan minkä kokoinen ja onko sinulla 6 tuolia siinä? Paljonko vie suunnilleen tilaa?
Minä täällä miettinyt pyöreää pöytää, mutta kun on porukkaa niin mietin mitne ahtaaksi mahtaa tulla 6 tuolin kanssa..?

Unknown kirjoitti...

Hei. Pöytä on 110 cm halkaisijaltaan. Kyllä siinä kuusikin mahtuu nippanappa ruokailemaan, mutta meitä on yleensä 2-4. Reilut pari metriä tarvitaan tilaa suuntaansa, mutta meillä pöytä on harvoin keskilattialla.. Olen todennut pyöreän pöydän ihan älyttömän käteväksi, tykkään! :)